Sunday, May 24, 2009

iQ test?

jam menunjukkan pukul 1.30 am.... dengan bertemankan recap video pemenang kedua AF7-aril... aku masih lagi mencari2 iq test yg sesuai utk student form 1 aku esok.tak tahu nak buat ape, exam baru je abis last week. then skang ni tinggal 1 whole week yg aku taktau lagi nak buat ape. lagipon, next week start cuti.... imagine, exam dah abis, waiting for 2 weeks holiday starting from next week.... conform bebudak nih dah punya holiday mood, sape yg nak blajaq? mesti dtg skolah nak main2 je... huhuhu.... tu sebab la aku cari iq test utk isi mase dorang esok. tarik minat diorang supaya ada aktiviti dan tak buat bising... ehehehe... mesti interesting esok, torture dorang ng soalan2 yg boleh bikin kepala pusing jugak. plus, aku akan bagi hadiah bg grup yg excel... ehehehheh.....

aril dok nyanyi lagu 'Kasih Tak Sampai' oleh PADI.... teringat kenangan yg dah lama aku tinggalkan... kenangan kira2 5 tahun lepas. lagu ni ada maksud tersendiri.. lagu nih aku tujukan pd seseorang yg aku sayang sgt ketika waktu tu.... tp, ntahla, everytime kasih tak sampai.... aku pon tak paham dgn luv life aku yg tak pernah sampai. tp itu citer lame, aku dan die pon dah lost contact. nampaknye die dah pon move on... tapi kenapa lah aku dok kenang cerita lame kan? ermmm..... mungkin dh tiba aku bgn dp khayalan dan harapan... mungkin aku jugak perlu move on... tapi entahlah..... lets GOD do the job...

enway, aku masih mencari2 iq test yg sesuai, i got to go back to work.. lol, :)

till next time, GUD NITE...zzzZZzzz~~~~~~ video

1 comment: