Sunday, May 24, 2009

iQ test?

jam menunjukkan pukul 1.30 am.... dengan bertemankan recap video pemenang kedua AF7-aril... aku masih lagi mencari2 iq test yg sesuai utk student form 1 aku esok.tak tahu nak buat ape, exam baru je abis last week. then skang ni tinggal 1 whole week yg aku taktau lagi nak buat ape. lagipon, next week start cuti.... imagine, exam dah abis, waiting for 2 weeks holiday starting from next week.... conform bebudak nih dah punya holiday mood, sape yg nak blajaq? mesti dtg skolah nak main2 je... huhuhu.... tu sebab la aku cari iq test utk isi mase dorang esok. tarik minat diorang supaya ada aktiviti dan tak buat bising... ehehehe... mesti interesting esok, torture dorang ng soalan2 yg boleh bikin kepala pusing jugak. plus, aku akan bagi hadiah bg grup yg excel... ehehehheh.....

aril dok nyanyi lagu 'Kasih Tak Sampai' oleh PADI.... teringat kenangan yg dah lama aku tinggalkan... kenangan kira2 5 tahun lepas. lagu ni ada maksud tersendiri.. lagu nih aku tujukan pd seseorang yg aku sayang sgt ketika waktu tu.... tp, ntahla, everytime kasih tak sampai.... aku pon tak paham dgn luv life aku yg tak pernah sampai. tp itu citer lame, aku dan die pon dah lost contact. nampaknye die dah pon move on... tapi kenapa lah aku dok kenang cerita lame kan? ermmm..... mungkin dh tiba aku bgn dp khayalan dan harapan... mungkin aku jugak perlu move on... tapi entahlah..... lets GOD do the job...

enway, aku masih mencari2 iq test yg sesuai, i got to go back to work.. lol, :)

till next time, GUD NITE...zzzZZzzz~~~~~~ video

Thursday, May 21, 2009

1st time blogging


akum sumer, act aku ni bkan la biase sangat ng blogging2 ni... tapi kalo ikutkan zaman dolu2, secara kunonyer, aku nih suke sangat bermonolog dalaman sorang2 n sometimes kalo rajin aku akan sampaikan dlm bentuk tulisan. banyak sgt imaginasi, perancangan, kenangan, dan mcm2 perkara lg yg sering menerewang dlm fikiran n hati aku nih... cume few years yg lepas aku dh kurang menulis sebab.... ntah la, jiwa aku kosong kot. aku tak berapa layan fikiran sendiri... tapi aku akui ini adalah perkara yg paling aku suka buat.. BERFIKIR.... ehehehe... so, for the 1st time aku start bloging. dah lame ade cite2 nih cume kesuntukan masa, baru sekarang dpt buat. lagipon, bloging ni sesuai sgt utk org macam aku ni. bukan saja nak menunjuk2 ataupun jadi bahan tatapan umum.... cumenye, org macam aku nih, selalu berfikir, bermuhasabah diri then diterjemah dlm bentuk penulisan utk kepuasan diri semata2. supaya in future, kalo aku dpt tgk balik apa yg aku fikirkan pada hari ini, aku akan dpt pengajaran drpnya dan belajar mengatasi kekurangan diri.... insyaAllah....